Posts in Category: Uncategorized

#6 Hyvää itsenäisyyspäivää

Uusintoja, tämä tosin vain viime vuodelta

#5 Liittymäasiat

Hyvähän se on tarkastaa.

#4 PS 6

Tähän liittyy yksi juttu, jonka vain tietäjät tietävät. Ettei menisi keneltäkään loppuvuosi pilalle, niin 25. päivä julkaisen rautalankaversion, jossa tämäkin on selitetty. (Eikä se juttu ole, että miksi tuo lapsi on tuon värinen. No sellaiseksi muuttuu kun menee kopiokoneen läpi.)

#3 Vanhat pelit

Silläkin riskillä, että joku suuttuu tai on vanha vitsi.

#2 KJAVAR tuntee joulun

Joulukalenteri #1

Koitetaanpas, miten tämä tänä vuonna lähtee. Kiire on ja kiire tulee.

(Ensimmäinen kerta tässä muodossa. Kolmaskos ja puoleskos versioko tämä nyt on. Jotain ajankohtaista, tätä aikaa ja loput ihan hömppää.)

Suo jäätyy

Pääsee jo puoliksi kuivin jaloin liikkumaan. Enää toinen kenkä kastuu. Oikeesti kun katsoo mihin astuu, niin voi päästä hyvinkin kuivin jaloin – jos vaan sammalmattoa riittää. Heinien ja varpujen kohdalla on märkää, varmaan pitkäänkin.

Teddy-leppä

Samasta paikasta kuin edelliset, mutta alempaa. Tämä on oman postauksen arvoinen paikka. Tuo puurykelmä on niin mielenkiintoinen, että se joka kerta pakko tarkastaa. Jonain päivänä saan siitä vielä The Kuvan.

Latokartanonkoski

Oli mielessä joku kuningasajatus, miksi tänne menin, mutta se ei kuvista ainakaan minulle selviä. Onhan tuo hieno paikka, varsinkin silloin kun vettä piisaa tai jäätä ja lunta. Liukas keli vain oli. Mitä varovaisemmin kulkee, sitä varmemmin kaatuu. Itsellä myös sellainen ominaisuus, että tarvitsen näkemiseen ja tuntemiseen myös kuulon. Tulee kömpelöksi ja luulee, että takana seisoo joku.

Nyt loppu pelleily

Ei kalliita kameroita ja lentohärveleitä ole vitsien vuoksi hankittu. Tässä aitoa maisemakuvaa. Hieno maisema ja hieno kuvakin. Rakas paikka.