Lisää korentoja – More dragonflies

Aurinkoinen, melko tuulinen päivä. Korennot aktiivisia, mutta siitä huolimatta muutama pysähtyi hetkeksi kohdalle. Paikka oli  Sahajärven kalliot. Uudet järjestyksessä ruskohukankorento, karvaukonkorento ja sulkakoipikorento. Viis lajia siis bongattu.

It was sunny quite windy day and flies were very active. In spite of that I got few. From top to bottom Libellula quadrimaculata, Brachytron pratense and Platycnemis pennipes

 

Libellula quadrimaculata Brachytron pratense Platycnemis pennipes

 

m4s0n501

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>