Polaroid Land 250

Tällä viikolla saapui Plastic Fantasticin seuraksi Land 250. Salama ei toimi, musta johto on irti. Laitetaan jossain vaiheessa kuntoon. Lamppujakin on vain yksi eli tarkkaan pitää harkita. Kuvaaminen on helppoa. Ensimmäinen filmi pilaantui väärän ISO-asetuksen vuoksi. Toinen melkein pilaantui väärän Lighten/Darken asennon vuoksi. Kivaa, mutta kallista leikkiä.

Jälkimmäinen on otettu Oly 60 mm macrolla free lensing tekniikalla. Tiettyyn tarkoitukseen (http://photoblogchallenges.com/2013/te1321/)

This week Plastic Fantastic get companion, ”new” Land 250. Flash don’t work, black wire is loose. Have to fix it later. Moreover I have only one bulb. I haven’t yet decide how to use it. Taking photos is easy. First film failured because of wrong film speed. Second near failured because of wrong Lighten/Darken position. This is nice but quite expensive play.

Second image is taken with Oly 60 macro using free lensing technique. For special purposes (http://photoblogchallenges.com/2013/te1321/)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Comments are Disabled