Kirpputorilöytöjä 1

Joku aika sitten kirpparilta tarttui matkaan laatikollinen 6X6 dioja. Välitön assosiaatio tapaukseen Vivian Maier. Tämä tosin huomattavasti lyhyempänä versiona, koska kuvia oli muutama kymmenen. Tarjolla olisi ollut myös 35mm dioja Madeiralta, mutta kukkakuvat jäivät sillä kertaa hankkimatta.

Kuvausjärjestelyt suoritin olohuoneen lattialla. Tasaista valoa antavana valonlähteenä oli tabletti. Ilmeisesti sen vuoksi osassa kuvia näkyy jonkinlaista raitaa ja ruudukkoa. Kamera jalustalla, objektiivina käytin m.zuiko 60 mm makroa.  Diat olivat lasikehyksissä. Kehykset ovat ehjiä, mutta lasit armottoman likaisia. Yhden kehyksen purin ja kehystin uudelleen. Kädet vaan tärisee niin paljon, että en enempää tällä kertaa viitsinyt tehdä. Herkästi hermostuvaa lajia kun olen. Onko lasikehystämisessä aina ollut tapana, että nega leikataan lasin kokoiseksi? Dioissa ei nimittäin ollut mitään perferointia jäljellä.

Kuvat Lightroomiin ja namiskoita liikuttelemalla haettiin jotain sopivan näköistä. Valkotasapainolla sai korjattu paljon.

Kuvat ovat ainakin Pariisista ja muualta jostain päin Ranskaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Comments are Disabled