Tammisaaren museokeskus

Museokeskuksen pihapiirissä on valokuvaajan ateljee. Esillä kaikenlaista aiheeseen liittyvää. Heti sisään mennessä alkoi niin kovasti yskittää, että minusta ei noissa tiloissa olisi ainakaan saanut kelvollista passikuvaa. Historian häivähdys tuntui aika voimakkaasti. Kannattaiskohan siellä vähän tuulettaa? Tuota laitetta ja sen suhdetta nykypäivään mietin. Aika paljon on muuttunut muukin kuin tekniikka. Koska tekniikka mainittiin niin kännykkään lisävarusteeksi tuollainen huppu ja sellainen appsi, joka kääntää kuvan aina väärinpäin. Siinähän sitä olis retroilua.

Muista näyttelyistä sen verran, että Helene Schjerfbeckin elämä ja taide on aina katsominen arvoinen. Jugend – Billnäs näyttely oli mielestäni varsin vaatimaton. Tämäkin paikka on museokorttikohde.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled