Halikonlahti Salo

Turha mennä merta edemmäs kun on lähempänäkin maastoja. En vain ole aikaisemmin katsellut Halikonlahtea korento- vaan lintusilmällä. Altaiden vieressä menevällä sepelitiellä on ainakin elokorento (ei kuvissa), punasyyskorento, merisinikorento ja sirotytönkorento. Ja paljon muuta.

Ylhäältä otetut kuvat ovat aika tylsiä. Aina se otus vaan ei istu kivasti tikun nokkaan eikä taustaankaan pysty vaikuttamaan. Eipä tässä olla taidetta tekemässä, eikä tiedettäkään. Omaa jonkinlaista keräilyviettiä täyttämässä ja aikaa kuluttamassa. Sirotytönkorentoa pääsi lähestymään hyvin, koska sillä oli ruokailu kesken. Kirva oli menossa parempiin leukoihin. Kärpäsen rooli ei selvinnyt. Odottiko se omaa vuoroaan tulla syödyksi vai jämiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled