Nizza osa 4

Kulttuuripläjäyksenä tänään nykytaiteen museo MAMAC. Neljä kerrosta + terassi, josta kivat näköalat. Rakennuksessa neljä käytävillä yhdistettyä tornia. Hienot ilmavat tilat. Poikkeamisen arvoinen oma kokoelma. Tyytyväinen olen kun Andy Warholin bongasin. Pihalta tunnistin Alexander Calderin mobilen. Tuttu Lousianasta. Ensimmäisessä kuvassa oleva paneeli on Sol Lewitt’in Arcs, 2002.

Pläjäytetään toisellekin poskelle kun oli lippu vielä voimassa. Mennään paikkaan Theatre de la Photographie et de l’Image Charles Negre eli vissiinkin valokuvamuseoon, -keskukseen tjsp. Esillä oli töitä taiteilijalta Patrick Tosani. Myönnän, että en ole aivan mukavuusalueellani nykyvalokuvan parissa. En löydä tarinaa kuvan takaa. Graafisesti kyllä aivan rauhallisia töitä. Paikkaa ihmettelin, että oliko tässä kaikki? Täällä oli ilmeisesti HCB:n näyttely ja tulossa Steve McCurryn näyttely. Molempia nähneenä luulen, että ahasta tulee.

Loput kuvat ovatkin sitten kuvia, joissa on tarina. Joku on laittanut pyykit kuivumaan, jotkut kurkkivat ikkuinoista ja joku järjestelee patonkeja näyteikkunaan. Päivä päättyi rannalle. Simpukoita, kotiloita yms nilviäisiä en löytänyt kuin yhden. Sydämen muotoisia kiviä en löytänyt yhtään. Peace man – homme de paix : ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled