Vanha mies villiintyi – Ghost Roket5 27.5+

Vielä vanhoilla päivilläni, menin ja ostin uuden maastopyörän. Jäykkäperä, semiläski eli läskihkö Ghost Roket5. Käyttötarkoitukseensa eli polkujen ajeluun ihan soppeli peli. Sellaiseen rauhalliseen metsäajeluun ja polkujen koluamiseen.

Toimitus kesti. Alunperin valmistusajankohta piti olla pääsiäisen tienoilla ja pyörän piti tulla noin vappuna. Saapui viimein juhannuksen jälkeen. Rauhallinenkin ihminen alkoi jo katsella vaihtoehtoja – Merida, Orbea, Norco, Diamond Back… Vaatimukset boost-navat, vähintään SLX-osasarja, 11 speed takavaihtaja. Maltoin kuitenkin odottaa. Hinnassa oli Salo-lisää ja Suomi-lisää 100 euroa verrattuna Saksan hintoihin. Kivijalasta ostin ja omalla rahalla. Toista ei pitäisi tulla ihan heti vastaan. On kuulemma ainoa Suomessa. Jotain outoa näiden toimituksissa on, koska esim bike24.de siirtää jatkuvasti toimitusaikaa eteenpäin.

Päivittämään en tässä vaiheessa lähde. Tehdään 1X11 muutos kun on aika vaihtaa rattaita. Sehän on helppoa kun vivut ja vaihtaja käyvät sellaisinaan.

Comments are Disabled