Järvimaisema ja syötävät kukat

Mitä yhteistä? Älä mieti, ei mitään. En lähtenyt kotijärvelle soutelemaan vaan lähijärvelle kävelemään. Olen kuullut, että kuhat nousevat aivan pintaan kuumina päivinä. Olkoon tuo siis kuhan maisema. Kuha on hyvän makuinen kala, josta päästäänkin syötäviin kukkiin.

 

Kunnon ituhipin tavoin kylvin tänä vuonna kaupunkilaispuutarhaani useita lajeja syötäviä kukkia. En tiedä mistä pussista nuo orvokit, joilla on Mikki Hiiren korvat, Groucho Marxin viikset ja Patrik Laineen edesmennyt leukaparta tulivat. Onneksi Suomessa ei ole Mikki Hiiri kulttia ja voin huoletta syödä nuo. Tuo toinen on niin ärhäkän näköinen, että se pitää laittaa kasslerin päälle naama alaspäin. Ettei tartte syödä silmät kiinni. Ärhäkän näköinen ruoka on saanut siis uuden merkityksen.

 

Comments are Disabled