pakkaspäivän kopterointia

Kirjoitin otsikon ihan pienellä. Ei ole nyt drooni-hommelit ihan kuuminta hottia.

Ensimmäinen oikea kylmä päivä (-10). Akut tietenkin taskuun. Lämmintä päälle. Kopteri ilmoittaa, että täällä on kylmä, lentoaika voi olla lyhyempi kuin kesällä. En ole mittaillut, mutta ei se nyt niin dramaattisesti ole laskenut. Akut käyvät kuitenkin aika kuumina vaikka muuten viileää olisikin. Tähän asti olen pärjännyt kynsikkäillä. Pärjäsin tänäänkin johonkin asti. Paksuillakin hanskoilla voi lennättää, mutta jos pitää tökkiä puhelinta, niin siinä se sormien paleltumisongelma tulee. Ei toimi kosketusnäyttö hiihtohanskoilla.

Kuvasta muuten, että jonkin verran joutuu korjailemaan jälkeenpäin. Kennon dynamiikka ei riitä. Olen kuitenkin tyytyväinen, että aurinko paistoi. Ilokseni huomasin kuvasta, että oikean reunan lumisen osan yläreunassa on häivähdys laskevan auringon oranssia. Yritin saada sitä jo aikaisemmin toiseen kuvaan, mutta en onnistunut.

Comments are Disabled