Meindl Tessin retkeilykengät

Kyllä on mulla vaikeaa kaupankäynti. Olen jo jonkun aikaa etsinyt matalia vaelluskenkiä, kevyempiä kuin esim Hanwag Tatra. Sellaisia kaupunkikäyttöön ja helpoille poluille sopivia. Ei ole löytynyt. Olin jo päätymässä Hanwagin Tashiin, jos vain jostain löytyisi. Ei tietenkään löytynyt, ei sellaisia olekaan. Ne ovat retkeilykenkiä – eivät vaelluskenkiä. Termit aukesivat niin löytyi Lowan, Merrelin ja Meindlin mallit. Paitsi, että Lowaa ei ole, Merreliä voi olla Helsingissä. Paikallisessa ei ollut kokoja Meindlistä, joten menin Raisioon. Tashi, joka on kalvollinen löytyi, mutta kalvotonta sisarmallia – ei kokoa. Maailma on täynnä tavaraa, mutta ei koskaan sitä mitä minä haluan. Pakko ottaa sitä mitä myyjä haluaa.

Itse kenkä. A/B pohja on todellakin pehmeämpi ja taipuisampi kuin B-pohja. Nahka on pehmeää, voi laittaa suoraan jalkaan ja baanalle. Varsi on matala ja avara, tuntuu että kerää roskia herkästi, ainakin shortsikeleillä. Varpaille on hyvin tilaa ja leveyttä riittää. Kahdenkymmenen kilometrin perusteella olen tyytyväinen. Nämä ovat identity-mallistoa. Jäljitettävää, vastuullista jne… Jokainen pari on numeroitu. Tota noin, se nauta kuitenkin kuoli minun kenkieni tähden. Meindl voisi järjestää kokoontumisen kaikille, jotka ovat tätä vuotaa hyödyntäneet ja yhdessä kehuttaisiin kukin omalla kielellään, että ei mennyt sekään henki hukkaan.

Meindl Tessin


Comments are Disabled