Orava kuskaava

Netistä olen lukenut, että oravaisia kuvaamalla saa paljon seuraajia ja kuuluisuutta. Saas nähdä. Seuraajia en tartte, tämä tapahtuu omalla pihalla ja sinne ei tartte tulla istutuksia tallomaan.

On siis kuusensukuinen iso puu, jota pitkin painaa tällä hetkellä parhaimmilla kolme oravaa. Aika pieniltä nayttävät eikä aikuisoravien käyttäytymiseen varmaan edes kuulu tuollainen lapsekas leikki. Yksi niistä käyttäytyy omituisesti ja tekee pesää oksan päähän. Jatkuva pienten oksien ja tuppojen kantaminen kun into on päällä. Koska orava on noin pieni, niin ajattelin, että ehkä se kuitenkin tekee vain majaa. Oksan päähän, eikö se yleensä tehdä latvaan tai lähemmäs runkoa? Kerran tuli toinen orava häiritsemään ja meinasin, että kyllä se unohtaa mitä on tekemässä. Eipäs kuitenkaan. Jatkoi taas seuraavana päivänä rakentamista. Jos tässä ollaan tositarkoituksella pesää tekemässä, niin minua on turha pyytää kummiksi.

Itse kuvaamiseen. Aika vikkelästi se liikkuu, 1/500 ei riitä pysäyttämiseen. Olympuksen ProCapturen käyttämisessä voisi olla ideaa. Paitsi, että se tulee niin vikkelästi, että en edes aina tajua, että se on mennyt ohi. Majalta pois tullessa tilanne on vielä nopeampi. Kuvaus suoritetaan osin ikkunasta kurkottamalla, joten kovin pitkiä sessioita ei raamit kaulassa voi ottaa.

Majalle
Majalta pois

Comments are Disabled