Panasonic Lumix G 100-300 mm f/4.0-5.6

Hankin Penin kaveriksi otsikossa mainitun objektiivin. Lähinnä korentokäyttöön ja tuomaan uusia näkökulmia linnunkyttäykseen. Ensikokeilun jälkeen ihan ok. Tarkennus on nopea, menee tosin usein risuihin. Pimeähän tuo on, mutta ei nyt ole oikein muutakaan tarjolla järkevään hintaan. Vaikka kinovastaavuutta löytyykin 600 mm ei silti ole niin pitkä että kannattaa lopettaa hiipiminen ja piiloutuminen. Alla keltaväiski, pajusirkku ja punavarpunen.

I bought to use wtith Pen new lens mentioned above. Mostly to dragonfly pictures but also giving some new to birding. Althought it’s 600 mm at FF it’s not so long that you don’t have to sneak and hide. Below Motacilla flava, Emberiza schoeniclus and Carpodacus erythrinus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled