Drone heinäkasassa

Ärsyttää kun monet radiojuontajat rakentavat shownsa sen varaan, mitä muista lähteistä eli iltapäivälehdistä ovat löytäneet. Itse pitäis jutut keksiä eikä muilta lainata. Ärsyttää, mutta siitä huolimatta teen nyt itsekin niin – jo toista kertaa. Hiljattain oli juttua kun joku karjankasvattaja tai maitotilallinen – ei mennä niin yksityiskohtiin – oli joutunut teurastamaan jo tusinan verran eläimiä kun joku urpo oli lennättänyt dronen heinäpeltoon ja siitä se oli kulkeutunut rehuksi ja siitä pötsiin. Ei tietenkään kokonaisena vaan osina ja useammalle lehmälle.

Sitä vaan, että jos joku olisi dronensa tuonne pudottanut niin olisiko kanttia mennä sanomaan, että jossain noissa palloissa se on. On myös raportoitu tölkeistä, joita heitellään pelloille. Vaara on tuossakin ilmeinen.

Täytyy sanoa, että enpä enää sen uutisen jälkeen lennättele heinäpeltojen päällä. Ei vaan ole tuollainenkaan tullut mieleen. En ole ajattelematon, mutta en vaan ole ajatellut.

Comments are Disabled