Salo Horse Show 2013

Vaikken mikään hevosmies olekaan, käyn tietenkin katsomassa kun lähellä järjestetään kansallisesti korkeatasoinen kilpailu. Ensimmäiset kaksi kuvaa show-lajina hypätystä sixbar kilpailusta – siis hevosten korkeushypystä. Ykkössija jaettiin neljän kesken, voittotulos 187 senttiä.

Kolmas kuva päälähdön LähiTapiola GP osakilpailun voittaja Rosa Ruutsalo ja Whisper.

Althought I’m not a horseman but of course I go to see when in my city is nationally high class show jumping competition. First two pictures are from sixbar competion – high jumping for horses. Fist place was tied by four, best score was 187 cm.

Third picture is from day’s main competion LähiTapiola GP Tournament winner Rosa Ruutsalo and Whisper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled