Drone-kuvauksen hätä ja hoppu

Sellaisen olen huomannut, että dronella otetuista kuvista oman kriittisen julkaisukynnykseni ylittää tosi harva kuva. Monta reissua mennyt, että ei yhtään kuvaa jäänyt jäljelle. Joskus johtuu tekniikasta eli huono dynamiikka, sopimaton polttoväli, suhruinen kuva ja mitä niitä nyt syitä keksiikään. Useimmiten kuitenkin siitä, että ei löydy sitä oikeaa kuvakulmaa ja sommittelu tökkii. Nykyisellä DJI Air 2s:llä ehtii kohtalaisen akkukeston ansiosta hakea sitä paikkaa ja laite on helposti liikuteltavissa. Metodin Sportti-moodilla 120 metriin lisäksi kiinnostaa kuvaus 2 – 4 metrin korkeudelta. Kova on siis paine löytää tällekin vehkeelle jotain käyttöä – ennen kuin ajatus katkeaa ja kaupasta tullaan taas paremman mallin kanssa ulos.

Kuva ei olisi normaalisti ylittänyt julkaisukynnystä, mutta koska tämä kuvablogi, niin laitetaan sitten tuollainen. Muistuttakoon vaikka siitä, ettei kannata seistä tumput suorina jalat jäykkinä.

Comments are Disabled