Tallinna syyskuu 2023

Muutama päivä Tallinnassa kolmen sukupolven voimalla. Sellainen erilainen seuramatka. Koko matka meni puhelimella, ilman suurempaa säätämistä. Pixelin raw on niin kauheeta, etten ala säätää.

Ymmärrän varsin hyvin jos joku paikallinen noista katutöistä ärsyyntyy. Aikamoista puikkelehtimista. Kumussa tuo naisten grafiikkakokoelma oli hieno. Ripustus nyt ei ihan työmaa-aitoja ollut, mutta kivan labyrintin olivat tehneet. Hirveästi töitä ja ripustuspinta-alaa, mutta silti ilmava. Kannattaa käydä katsomassa. Muutenkin näyttely oli rauhallinen, ei mitenkään raivoisa eikä provosoiva.

Sää suosi, päivä oli hot, ilta oli hot ja hotelli oli hot.

Fotografiskaan oli edellisen kerran jälkeen tullut Omar Victor Diop. Tämä heppu oli Turun taidemuseossa viime vuoden keväällä, josta kirjoitinkin kattavan arvioinnin. Tämä on hyvä, varmaan jos näen kolmannen kerran, niin aina vaan paranee. Ei Miles Aldridgekaan huono ollut.

Nobblesnerin Kai Art Centerissä oli Hrafnhildur Arnardóttir / Shoplifter ‘Hyperweb’. Kiasmassa ollut 2019, ei tällä työllä. Tämä oli hyvin viihdyttävä, ainakin 2,5 vuotiaan mielestä. Miksei minunkin, mukavat tuolit, rauhoittava musiikki.

Siinä ne päivät menivät. Nukkumaan naakkaparvien kanssa samaan aikaan ja aamulla kohti kotia.

Comments are Disabled