Wien 5. päivä – Vienna day 5

Tänään mennään markkinoille. Lauantaisin markkinat löytyvät Naschmarktista. Ensin sadan metrin pätkä ruokapaikkoja kolmessa rivissä, sitten röhnäkauppoja saman verran ja sitten vielä kirpputori päätteeksi. Ruokapuolelta löytyy kaikkea etnistä ja paikallista, vihanneksia, hedelmiä, oliiveja, lampaanpapanoita, mausteita jne… Kirpputorilla valokuvaukseen liittyvänä oli tarjolla esim. jonkun valmiit matkakuvat, puolipallopanoraamalinssi, ilmeisesti elokuvalehtiä. Toreilla näkyy jonkun verran vanhoja valokuvia, milloinkohan myyntiin tulevat vanhat digikuvat? Polaroid-kameraa hain, mutta en löytänyt. Käteen jäi sen sijaan aito taulu (olis mulla kyllä samasta paikasta kuvakin).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tori oli suuri, mutta suurempaa oli luvassa. Auringon pehmittämänä otettiin päivän toisen puolikkaan kohteeksi Schönnbrunnin linna. Puistoa, puistoa, puistoa ja käytävää käytävän perään. Tällaisessa paikassa pitäisi käydä ympäri vuoden eri vuorokauden aikoina, että siitä saisi jotain irti. Japanilainen puutarha oli surkean pieni eikä sinne päässyt edes kävelemään, palmutalokin oli remontissa, aurinko paistoi 30 asteessa ja nälkäkin oli. Äänin 2-0 leivoskahvit voitti linnaan tutustumisen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Myönnän, että olen joskus ollut sekaisin sijainnin kanssa. Hotellin aulassa olen kyllä pärjännyt ilman karttaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Comments are Disabled