Loma Roomassa osa 1

Viikko Roomassa meni. Seuraavat päivät ovat tätä. Piti tiivistää päivä viiteen kuvaan, mutta ainakin tämän ensimmäisen päivän kohdalla lipsahti.

Ensimmäinen kohde oli Macro (Museo d’Arte Contemporanea Roma), jossa oli näyttelyjen vaihto, kielimuuri- ja vähäinen keskinäinen ymmärrys. Vessa oli kyllä hieno. Vessajutuilla on hyvä aloittaa. Kauppahalli edestä ja takaa oli jostain Macron läheltä. Huomio kiinnittyi tuohon hienoon Romulus ja Remus reliefiin. Loput kuvat ovat jostain, kuitenkin aika pieneltä alueelta kaupunkia. Ollaan jossain Otavan Rooma Karttaoppaan sivulla E. Epämääräisemminkin sen voisi kertoa, sanomalla, että kuvat ovat kirkon vierestä. Niitä Roomassa riittää ja niissä voi vierailla ilmaiseksi vilvoittelemassa. Sähkökynttilän sytyttämällä tuet ehkä kirkon korjausrahastoa. Suurissa kaupungeissa, joissa eläminen on kallista, kaduilla näkyy monenlaista kauppiasta ja temppuilijaa. Liikennevaloissa on hyvä vetää tippien toivossa pieni pallonpompotussessio. Viimeisen kuvan kaunotar on oikeasti kirkon aukion vierestä, joku Maria se oli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Urbana 47

Urbana 47

Fiat <600

Fiat <600

 

Comments are Disabled