Loma Roomassa osa 2

Tänään oltiin kaupungilla. Nähtiin pari paikallista yrittäjää. Pantheonissa poikettiin. Pariisin Pantheon oli jotenkin siistimpi, paremmin säilynyt, ainakin ulkoa. Sitten taas hortoiltiin jossain eksyksissä. Päivä päätettiin Florence Henri näyttelyyn paikassa Diocletianuksen kylpylä eli Terme di Diocleziano (Rome’s central Baths of Diocletian) jonkinlainen vanha kylpylä, josta gootti-vihulaiset katkaisivat veden. Näyttely oli varsin vaatimaton ja jälkeenpäin löysinkin, että kuvat olivat hänen Rooman kaudeltaan.Täällä sain selville myös, että muumeillakin on yhteys Roomaan. Paikkana toki varsin hieno. Hienosti kunnostettu maltilla sisustettu. Ei montaa euroa maksa täälläkään poiketa jos reitille osuu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled