Loma Roomassa osa 6

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää Rooman kaupunkia noista juottopisteistä. Loppumaton lähde pulputtaa kulkevaisten iloksi puhdasta ja raikasta vettä, joka oikeasti on myös hyvän makuista. Siis kiitos.

Miten seuraavaan kohteeseen päädyimme, en osaa sanoa. Jostain torin kautta, kirkon ohi mentiin ja käveltiin joen rantaa kengät puhki.

Haluan mielelläni uusissa kaupungeissa nähdä hautausmaita ja kissoja. Mieluummin molempia samassa paikassa. Tällainen paikka piti olla protestanttinen hautausmaa. Sinne haudataan itsemurhaajat, ei-katoliset, hullut ja humalaiset. Kuuluisin pyhiinvaelluskohde taitaa olla runoilija Keatsin hauta. Ei havaittavissa samanlaista hurmosta kuin Jim Morrisonin haudalla Pariisissa. Sitten täällä on joku ihme pyramidi ja hienoja muistomerkkejä. Täällä kävi sitten niin, että kamera putosi maahan ja siitä tuli Romulus. Päästin ruman sanan ja lähdin kännykän kanssa Pietarinkirkkoon. Sen pituinen se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCOcam with p7 preset

Processed with VSCOcam with p7 preset

Processed with VSCOcam with m4 preset

Processed with VSCOcam with m4 preset

Processed with VSCOcam with x4 preset

Processed with VSCOcam with x4 preset

 

One Comment

  1. Lea 19.5.2015

    Ihania matkakuvia! 🙂

Comments are Disabled