Loma Roomassa osa 5

Alkoi helteen takia jo olla pää punaisena ja kroppa kuumana, paras hakeutua sisätiloihin. Aivan sattumalta näin kadullla mainoksen David LaChappellen näyttelystä. Mennään sinne. Paikka on Palazzo delle Esposizioni. Olen pitänyt taiteilijaa jotenkin muovisena ja teennäisenä ja sen takia jätin taannoin käymättä esim Fotografiskan näyttelyssä. Jotain oli tapahtunut. Olin ollut väärässä. Nämä oli ihan huippuja. Surrealistisia, hienoja tarinoita ja niiden kerrontaa. Mukana oli paljon myös uusia töitä. Kuvaaminen oli kielletty, mutta ehdin kuitenkin tuon porraskuvan kännykällä napsaista. Teos on Rape of Africa, mallina Naomi Campbell.

Kuin jatkumona näille tarinoille seuraava kohde oli Palazzo Barberini Nazionale d’arte Antica. Raffaellon La Fornarina kaunis kuin mikä. Judithin ilme kun hän leikkaa Holoferneksen pään irti ja monia vastaavia lähes absurdeja kuvaelmia. Upeat kattomaalaukset, kuten Pietro La Cortona The Triumph of Divine Providence. Huoneen nurkissa olevat kuvat veistoksista olivat kuin aitoja. Oikea veistos on Domenico Pieratti – Latona e i figli.

Loput kuvat ovat jostainpäin Roomaa.

Processed with VSCOcam

Processed with VSCOcam

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled