Loma Roomassa osa 4

Alkaa jo jutut toistaa itseään. Mentiin sinne ja oltiin siellä ja sitten jatkettiin tonne. Tänään mennään Colosseumille ja Forum Romanumille. Meillä oli vinkki, että kannattaa ensin mennä Forumiin ja ostaa sieltä lippu myös Colosseumille. Pääsee vähemmällä jonottamisella. Forum Romanumin kuvatuin yksittäinen kohde oli varmaan tuo lokki, Larus argentatus romanus. Sillä on varmaan jo omat Facebook sivutkin. Colosseum oli iso talo ja sillä oli tosi iso piha. Lämpötilan ollessa lähes 30 astetta, ei ihan jokaiseen kivipaateen jaksa kiinnittää huomiota.

Matka jatkui kaupungille. Kirkkoon, jonka katossa on hämäävä maalaus, ainakin opaskirjojen mukaan. Päästiin melkein häihin eli seuraamaan vihkitoimitusta. Tietenkin tollo valokuvaajaturisti ottaa kuvia tuntemattomien ihmisten hääseremonioista. On ainakin jonkun häistä muisto.

Loppupäivä oli perinteistä kaupunkihaahuilua. Olipa mukava nähdä, että Italia on noin lähellä EU:ta. Lippukin on jo melkein yhteinen. Ihan turhaan täällä Suomessa valitetaan, että ei ne Etelä-Euroopan maat kuitenkaan noudata EU:n sitä tai tätä direktiiviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments are Disabled