Turun taidemuseo Omar Victor Diop

Turussa taas. Oli jotain ennakkoluuloja tätä näyttelyä kohtaan. Varsinainen kohde oli Melina Paakkosen työt ja ajatus, että katsotaan nyt sitten nämäkin. Ennakkoluulo tuli varmaan siitä, että taas jotain selffieitä ja ihmisen kuvia.

Mutta, mutta, mieli muuttui. Vartijan painostavan silmän alla en uskaltanut mennä ihan kiinni, mutta mielenkiintoinen tekniikka, en tiedä mikä. Hienosti tehtyjä. Hienot värit. Aikamoista tykitystä taidearvostelijalta, eikö.

Koskettavin teema oli Liberty. Ei voi ihminen tietää kuinka paljon kaikkea ihminen on toisilleen pahaa tehnyt ja sortanut.

Olen iloinen, että tuli käytyä. Ehtii hyvällä tuurilla vielä toisenkin kerran. Ei huonoja selffieitä lainkaan ja vielä sekin, että en varmasti osaa tehdä samanlaisia.

Comments are Disabled