Kaikkea sitä

Erikoisia asioita tapahtuu. Olin erään pellon reunassa kyttäämässä kottaraisparvea. Vaihdoin paikkaa ja huomasin peltotiellä olevan alumiinin värisellä peitteellä peitetyn kasan. Kuormalavoja oli vielä painoina joissakin nurkissa. Kun mietin, niin olen minä sen ennenkin nähnyt. Ajatellut, että jotenkin liittyy maatalouteen, lannoitetta, kalkkia tai jotain muuta jemmattu. No eipä ollut.

Varmaan arvaat mihin huomioni kiinnittyi. Ööö. Mustaihoinen nukke ilman päätä. Voit jatkaa ajatuksen kehittylyä omassa päässäsi aivan vapaasti.

Uskalsin kuitenkin kurkata pressun alle. Siellä oli toinenkin nukke ilman päätä -valkoihoinen – ja yksi musta päällä. Ei liene ollut kyse mistään seremoniasta. Lisäksi vaatteita, mattoja, pahvia, lastenistuin, jotain muuta roinaa. Joku on siis päättänyt perustaa pelloreunaan oman pikku kaatopaikan ja ajatellut, että jos sen peittää pressulla, niin sitten se ei ole kaatopaikka vaan hylättyjen tavaroiden ulkovarasto. En tiedä kuka on siivonnut ja näin toiminut. Tohtisko huomauttaa maanomistajan edustajaa.

Instagramiin en ajatellut tätä laittaa. En edes halua ajatella, kuinka monella tavalla tämän voi ymmärtää väärin. Häshtäg #visitsalo, niin saisi kaupunkikin mainosta.

Comments are Disabled